'DANAS JE FAMILY TIME'

Sandra nestala u Londonu, u HOO-u izgubili živce: 'Ne može se tako ponašati...'

U čemu je problem? Danas imam slobodan dan. Ugasio mi se mobitel, nisam mogla javiti, ne znam vaše brojeve mobitela napamet - glasi Sandrin SMS
 Drago Sopta/CROPIX

Sandra je u nedjelju do kraja rastegnula živce hrvatskih novinara u Londonu, ali i čelnih ljudi hrvatskog sporta. No, nju to očito nije previše 'diralo' pa je našem novinaru nekoliko minuta prije 19.00 sati poslala SMS:

"U čemu je problem? Danas imam slobodan dan. Ugasio mi se mobitel, nisam mogla javiti, ne znam vaše brojeve mobitela napamet da vas zovem. Ljutili se, ne ljutili se, tako je kako je. Danas je family time."

Ne znamo je li isti ili sličan SMS poslala i čelnim ljudima HOO-a koji su u nedjelju itekako vidjeli problem u ponašanju naše olimpijske pobjednice:

- To je neprimjereno ponašanje i da se tako nešto ne bi ponovilo imat ćemo danas sastanak sa šefovima svih naših delegacija - najavio je Damir Šegota, šef Misije u Londonu.

Perković: Bio je to nesporazum...

Osvojila sam olimpijsko zlato, postala olimpijska pobjednica, ali ne očekujte od mene da budem celebrity i slikam se, moj posao je jedino bacanja diska, kazala je Sandra Perković, olimpijska pobjeddnica u bacanju diska na večeri jednog od sponzora Igara u Londonu.

"Lijepo se bilo probuditi kao olimpijska prvakinja, još su me prolazili trnci od sinoćnje večeri. Kada sam podigla pogled i pogledala da na semaforu piše da sam olimpijska pobjednica svladale su me emocije. Sada idem na ono što mi nedostaje, svjetsko zlato, jer je sljedeće godine SP u Moskvi", kazala je Perković, koja ćeu Londonu biti još dva do četiri dana.

"Htjela bih svakako pogledati sestre Zaninović, rukometaše i vaterpoliste. Po povratku u Zagreb slijede pripreme za miting u Zagrebu. Imam još dosta motiva", izjavila je zlatna Sandra, koja se danas nije pojavila na novinskoj konferenciji HOO-a, a niti na dogovorenom sastanku s novinarima u Olimpijskom selu.

"Bio je to nesporazum s organizatorima, jer ja stvarno nisam znala da je konferencija. Probudila sa u 10 sati, obavila dogovorene akcije s MOO-om, organizatorima Igara, te potom krenula u šetnju s majkom, bratom i prijateljicom, kojima sam pokazala Olimpijsko selo. Ponavljam, ne želim se naslikavati, ostat ću ista Sandra Perković, kao i prije Londona", izjavila je Sandra, kojoj su čestitali predsjednik HOO-a Zlatko Mateša, ministar Željko Jovanović i predsjednik Hrvatskog atletskog saveza Luciano Sušanj.

Na slavlju su konačno pojavio i Sandrin trener Ivan Ivančić.

"Za neke je ovo zlato iznenađenje, ali za nas nije, mi smo krvavo pripremali za ovo. Ovaj njezin hitac bi bio zlatni i u vrijeme atletike DDR-a i SSSR-a", kazao je Ivančić. (hina)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 18:00