IZA SVAKOG MUŠKARCA...

Schumacher: Žena mi je rekla, vrati se i uživaj

*** THE DECADE IN PICTURES ***German Ferrari driver Michael Schumacher celebrates after winning the pole position during the qualifying session of the Bahrain Formula One Grand Prix at Sakhir racetrack, 11 March 2006, in Manama. AFP PHOTO DAMIEN MEYER
 AFP

Michael Schumacher, 40-godišnji vozač Formule 1, odlučio se za novi povratak svojoj velikoj sportskoj ljubavi, te će od sljedeće godine sjediti u bolidu Mercedes GP-a.

U karijeri je Schumacher, posredstvom sedam naslova svjetskog prvaka, s pravom nazivan jednim od najvećih vozača svih vremena, a sada će opet imati priliku boriti se za novi naslov.

U ponedjeljak je trenutačno jedna od najtraženijih sportskih osoba dala intervju za engleski The Sun za koji je ustvrdio:

- Koliko znam malo je bilo onih koji su sa 40 godina sjedili za upravljačem Formule 1. To me u neku ruku čini jedinstvenim, a mislim da je jedinstveno što ću s toliko godina opet loviti naslov prvaka svijeta. To me strahovito uzbuđuje i čini sretnim - rekao je Schumacher i nastavio:

- U ovom trenutku mi je najviše značila potpora obitelji, odnosno supruge Corinne. Kada sam joj prvi put rekao da bi se želio vratiti, samo mi je odgovorila idi tamo i uživaj.

Schumacher je zaključio:

- Spreman sam za najveće izazove. Prije no što sam rekao "da" povratku morao sam provjeriti u kakvom je stanju moj vrat. Fizički i mentalno sam jak, nemam nikakve prepreke i jedva čekam nastupe. I bit ću jako opasan, to mogu obećati.

USF1 potvrdio da će biti spreman za Bahrein

Čelnici momčadi USF1 potvrdili su u ponedjeljak kako će biti spremni za start nove sezone u Formuli 1 unatoč špekulacijama da zasad nisu na dobrom putu.

Nagađanja je potaknuo sam šef natjecanja Formule 1 Bernie Ecclestone koji je u nedavnome intervjuu rekao kako se USF1, kao i španjolski Campos, vjerojatno neće pojaviti u Bahreinu, na startu prve utrke Svjetskog prvenstva 2010. godine.

Osnivač američke momčadi Peter Windsor izjavio je kako pripreme teku sporije u odnosu na ostale timove jer je njihova kuća “tek u izgradnji”.

Windsor je ipak potvrdio i kako će sve biti dovršeno na vrijeme, a svoj će vozački dvojac USF1 predstaviti sljedeći mjesec. Jedan bi od vozača navodno trebao biti Argentinac Jose Maria Lopez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 01:45