LJUBAV

TRENUTAK STRASTI U RIJU Volonterka na stadionu zaprosila ragbijašicu: Ona je ljubav mog života

 Alessandro Bianchi / REUTERS

Dok su se gledatelji nakon prvog finala u ragbiju na Olimpijskim igrama za žene i pobjede Australije razilazili, Marjorie Enya (28) izašla je na teren te je zaprosila svoju djevojku, brazilsku igračicu ragbija, Isadoru Cerullo (25), prenosi BBC.

Enya, koja inače radi kao jedna od upraviteljica na stadionu Deodoro, mjestu održavanja finala, uzela je mikrofon te je u emotivnom govoru zaprosila svoju djevojku nakon finala.

'Čim sam doznala da će biti u ekipi Brazila htjela napraviti nešto posebno', rekla je Enya za BBC. 'Znala sam da su ragbijaši čudesni i da će oni prigrliti takvu vijest.'

2016 Rio Olympics - Rugby - Women's Gold Medal Match Australia v New Zealand - Deodoro Stadium - Rio de Janeiro, Brazil - 08/08/2016.  Rugby player Isadora Cerullo (BRA) of Brazil hugs Marjorie, a volunteer, after receiving her wedding proposal on the sidelines of the women's rugby medal ceremony. REUTERS/Alessandro Bianchi (BRAZIL  - Tags: SPORT OLYMPICS SPORT RUGBY) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS.
Alessandro Bianchi / REUTERS

Enya je rekla da nije bila nervozna uoči prosidbe na tako javan način jer, kako kaže, Cerullo je 'ljubav njezinog života'.

Isadora Cerullo igrala je za Brazil koji je na kraju natjecanje u ragbiju završio na devetom mjestu. Natjecanje su započeli kao 12. nositelj, budući da su se kvalificirali kao domaćin.

'Olimpijske igre možda jesu završile, ali za mene počinje novi život', dodala je Enya. 'Htjela sam pokazati ljudima da ljubav pobjeđuje.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:19