PROBLEMI U HAMBURGU

Vori: Nikad nisam bio bolji, pucam od snage! Svjetsko prvenstvo? Vidjet ćemo...

Vidjet ćemo kako će biti. Bio sam u Italiji, Zagrebu, Barceloni, Hamburgu, a vi nastavite niz... Šalim se, tu sam, uopće ne mislim na odlazak - kaže naš rukometaš
 Drazen Aleksic / CROPIX

Nije hrvatskom kapetanu Igoru Voriju lako ovih dana. Nijemci stišću, stranac je uvijek stranac, a predaha nema. Dok ga stišću, i on stišće gas i vuče Hamburg da potpuno ne potone ove sezone. Šanse za utrku s vrhom u Bundesligi izgubili su već na startu, a u Ligi prvaka morat će biti znatno bolji ako stvarno žele napraviti nešto konkretno, a za njih je konkretno plasirati se na Final Four u Köln, na kojem ih prošle sezone nije bilo.

Zbunjuju njegove izjave o umoru, o smanjenju plaće, pa je najbolje da ih sam pojasni. Možda će vam se učiniti da nije konkretan, ali mudri Vori skupio je i nešto godina iskustva, pa pokušajte pronaći odgovore "između redaka". Ne da se navući na tanak led.

Hamburg vam želi skinuti plaću 20 posto?

- Da, istina.

Jeste li pristali?

- Nisam.

Što kažu?

- Ništa, počeli smo razgovarati, pa je stalo. Rekli su, "drugi su pristali", kao da sam ja dogovarao s drugima a ne s klubom svoj angažman. Poštujem svakoga, ali... Razumijem i njihov stav, razumijem vrijeme u kojem živimo, nisam nerazuman, nije ni u Njemačkoj sjajno kao prije, ali mislim da dajem sve od sebe, da zaslužujem razgovor. Ako nude samo 20 posto manje i ništa više, onda je to jednostrano...

I što sada?

- Ništa, imam ugovor do 2014, radim svoj posao najbolje moguće i to nije upitno niti u jednom trenutku.

Ponude nisu problem?

- Čitam i ja, ali ništa nisam još u tom smislu dobio, napravio. Vidjet ćemo kako će biti. Bio sam u Italiji, Zagrebu, Barceloni, Hamburgu, a vi nastavite niz... Šalim se, tu sam, uopće ne mislim na odlazak, zasad.

Je li Vori umoran?

- Ma kakvi, pucam od snage. Nikad nisam bio bolji.

Rekli ste da će trebati pauza?

- Kažem, pucam od snage.

To je dobra vijest za SP?

- E, to ja nisam rekao. Vidjet ćemo.

Kako vam se činilo nedavno na okupljanju?

- Jako dobro, kao uvijek. Mi stvarno uživamo igrati za reprezentaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 15:33