'BRLOG' SE REKONSTRUIRA

ZAGREBAČKI MEDVEŠČAK ODIGRAT ĆE JOŠ DVIJE UTAKMICE U SISKU U petak će igrati protiv 'Crnih krila' iz Linza, a u nedjelju protiv Lisica iz Bolzana

Utakmica Medveščaka i Graz 99ersa
 Ronald Gorsic / CROPIX

Zagrebački će Medveščak zbog produljenih radova na rekonstrukciji ledene dvorane Doma sportova Zagreb odigrati još dvije utakmice u Sisku.

Susret s EHC Liwest Black Wingsima iz Linza je na rasporedu u petak, 19. listopada s početkom u 18:45 sati, dok je nedjelja 21. listopada rezervirana za dvostruke EBEL prvake, Lisice iz Bolzana, u terminu od 17:30 sati.

Novoizgrađena sisačka ledena dvorana Zibel tako će do završetka „Brloga“ još dva puta ugostiti najbolje hrvatske hokejaše.

Ulaznice po cijenama od 20 kuna za djecu od pet godina i 40 kuna za odrasle te 35 kuna za stajaća mjesta bit će dostupne za kupovinu od ponedjeljka 8. listopada u 12 sati na poveznici ticketshop.hr i na svim prodajnim mjestima Ticketshopa.

Svi kupci ulaznica imaju pravo na besplatan navijački ZIG ZAG vlak koji će na dane odigravanja utakmica voziti prema sljedećem rasporedu: U petak, 19. listopada vlak s Glavnog kolodvora polazi u 17:11 sati i stiže u Sisak u 17:55 sati. Vlak iz Siska polazi u 22:52 sati te stiže na Glavni kolodvor u Zagrebu u 23:33 sati.

U nedjelju, 21. listopada vlak s Glavnog kolodvora u Zagrebu polazi u 15:09 sati i stiže u Sisak u 15:47 sati. Vlak iz Siska polazi u 21:20 te na Glavni kolodvor stiže u 21:58 sati. Također, prijevoz od željezničke stanice do same dvorane osiguran je posebno označenim gradskim autobusima sisačkog Autoprometa.

Igrači zagrebačkog Medveščaka su zbog rekonstrukcije Ledene dvorane Doma sportova u Ledenoj dvorani Zibel u Sisku već odigrali tri domaće utakmice EBEL lige. Igrali su protiv „EC Dornbirn Bulldogs“, „Vienna Capitalsa“ i „Graz 99ersa“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 17:39