REMI NA POLJUDU

TUDOR RAZOČARAN 'Trebali smo dobiti s 3:0, ali nemamo igrača koji će donijeti prevagu'

Imali smo puno više šansi pa umjesto da bude 3:0, oni nam stvore jednu prigodu za konačnih 1:1
 Tom Dubravec / CROPIX

Hajduk je propustio dobru prigodu da se vrati na prvo mjesto, jasno da Igor Tudor nije mogao biti zadovoljan s onim što mu je momčad pokazala protiv Osijeka.

„Normalno da sam razočaran, prije svega rezultatom jer smo zaslužili pobjedu. Imali smo puno više šansi pa umjesto da bude 3:0 i riješena utakmica, oni nam stvore jednu prigodu za konačnih 1:1. To je nogomet, jasno da mi je žao“ rekao je trener Bijelih nakon dvoboja u kojem su izgubljena dva boda.

„Prvo poluvrijeme je bilo dobro, drugo lošije jer su oni igrali bunker, javile su se boljke iz prošlosti gdje nemamo igrača koji može napravit razliku u takvim situacijama. Teško je igrati dopadljiv nogomet kada igrate protiv momčadi koja se povuče. Onaj koji ne realizira šanse, ne osvaja bodove. To je jedina istina Ne mogu reći da je ovo bila neka lepršava predstava, ali bila je dovoljna za pobjedu“ smatra Tudor. Upitan je Hajdukov trener za igru Giorgija Iluridzea koji ulaskom u igru nije donio očekivani impuls. „Istina je, nije nam donio ništa. Držim da se u svakoj ozbiljnoj momčadi trebaju znati igrači koji rade razliku i donose bodove. Ti igrači isto tako trebaju imati veliku odgovornost u igri“ osvrnuo se Tudor na Gruzijca. Poraz će brzo morati prihvatiti, misli se moraju okrenuti derbiju na Maksimiru.

„Nastojat ćemo biti pravi, ovakvi rezultati su sastavni dio nogometa i moramo krenuti dalje“ zaključio je Tudor.

Gostujući trener Ivica Kulešević nije poletio nakon boda na Poljudu, bio je zadovoljan kako je njegova momčad odigrala utakmicu protiv boljeg Hajduka, ali to je tek mali bod u njihovoj borbi za opstanak.

„Znali smo što nas čeka, Hajduk je u odličnoj formi, vidi se da je u uzlaznoj putanji.

Dobro smo analizirali njihovu igru, branili se, pokušali iz kontre i to nam je uspjelo. Mislim da smo korektno parirali ponajboljoj momčadi u Hrvatskoj“ započeo je Kulešević osvrt na utakmicu, Poznati su problemi Osječana, novca nema i suđena im je borba za opstanak.

„Tražimo bodove spasa gdje god igramo. Čeka nas velika, teška utakmica protiv HD-a koji nam je izravni konkurent za opstanak. Uzeli smo tri boda u nizu i sada nam je neophodna pobjeda za priključak“ rekao je trener Osječana. Biranim je riječima govorio o Hajduku premda mu je uzeo bod: „Hajduk će biti konkurent za prvo mjesto, ovako gledano sa strane izgledate fantastično i možete biti prvaci. Ako ne ove godine, onda sljedeće.“

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:57