UBOJICA NA MOTOCIKLU

Parižani u sve većem strahu: Serijski ubojica smaknuo četvero ljudi u šest mjeseci!

Parizom se širi strah od serijskog ubojice nakon što su od studenoga prošle godine zabilježena četiri ubojstva izvedena na isti način
 AFP

PARIZ - Parizom se širi strah od serijskog ubojice nakon što su od studenoga prošle godine zabilježena četiri ubojstva izvedena na isti način, prenosi BBC.

Sve su se ubojstva dogodila u Parizu i okolici, a počinjena su istim oružjem, pištoljem kalibra 7,65 mm. Posljednje se dogodilo u četvrtak.

Napadač je svaki put pobjegao motociklom, nalik nedavnim ubojstvima u Toulouseu, no motiv posljednjih ubojstava još nije utvrđen.

Posljednja žrtva je 47-godišnja žena alžirskog podrijetla, ubijena u haustoru svoje zgrade u okrugu Grigny, južno od Pariza.

Tužiteljica Marie-Suzanne Le Queau kaže da su okolnosti posljednja tri ubojstva osobito slične jer su sve žrtve upucane u glavu i sva su se zbila u isto vrijeme, između 16 i 18 sati.

Dodala je da policija pokušava utvrditi jesu li žrtve na bilo koji način povezane i je li možda počinitelja zločina ipak više.

Francuzima su još živa sjećanja na masovna ubojstva u Toulouseu i okolici, koja je prošli mjesec počinio samoproglašeni pripadnik Al Kaide Mohamed Merah .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:40