ČUPAVICA

Mačka oduševila ljude diljem svijeta svojim osebujnim pristupom traci za vježbanje

Dvije su mogućnosti: Ne zna kako se ona koristi ili joj je to jasno, ali ne želi robovati pravilima

Ilustracija

 Stepan Popov/Alamy/Alamy/Profimedia

Simpatična mačka nasmijala je mnoge korisnike TikToka svojim nepoznavanjem načina rada na koji radi traka za trčanje. Sudeći po opisu, čupavica je stara godinu dana i nije posve sigurna kako sprava pod njenim šapicama radi. No, sviđa joj se i zanima je, tako da je jasno kako će vrlo brzo razumjeti što treba raditi.

Na snimci vidimo kako je savladala onaj dio vezan za to gdje treba stajati. No, pošto je sjela na traku, jasno je da koncept nije posve shvatila. Vrlo brzo se vratila u uspravan položaj, jer je shvatila da ju je čudna naprava odvela dalje od mjesta na kojem je bila. Reagirala je onako kako mačke i inače reagiraju u novim situacijama: bila je uzvišena i nimalo uznemirena. Možda koncept nije razumjela od prve, ali je jasno kako će to bez problema savladati - govori njen stav.

No, tko zna, možda je njoj savršeno jasno kako sprava radi i što bi trebala raditi, ali to jednostavno ne želi. Svi mi kojima ovo nije nipošto nije omiljena sprava na svijetu možemo je itekako dobro razumjeti.

@abc7la A one-year-old cat in Arkansas is yet to fully grasp how a treadmill works. ?? #abc7la #abc7eyewitness #news #animalsoftiktok #animals #catsoftiktok #cats #treadmill #arkansas ♬ original sound - ABC7LA
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 09:44