URNEBESNO

Na više od 230 tisuća eura vrijedan automobil popela mu se lisica i - obavila nuždu

Vlasnik je sve to smatrao vrlo duhovitim, pa je bez puno prigovora počistio ono što je životinja ostavila
 Jam Press/Jam Press/Profimedia

Kad je na mobitelu dobio notifikaciju o tome da se nešto kreće pred kamerom, koja snima njegovo dvorište, Azid Gungah iz Londona nije očekivao ono što je vidio. Bilo mu je jasno da se netko bio u njegovom dvorištu, gdje mu je i auto, no pomislio je kako je moguće da je kamera snimila nešto nebitno.

Ne bi njega, zapravo, uopće iznenadilo da se tamo muva jedna lisica, jer one u Londonu nisu rijedak prizor, ali ga je iznenadilo što je napravila: popela se na njegov jako skup automobil i - obavila nuždu.

Radilo se o više od 230 tisuća eura vrijednom Ferrariju, a lisica je obavila nuždu broj dva. Zašto je odabrala popeti se na automobil i obaviti to baš tamo, nije poznato, no Azidu je preostalo samo da počisti to što mu je ‘poklonila‘.

- Mislim da je to prilično smiješno - rekao je Aziz za What‘sTheJam.

Na lisicu se, naime, ni najmanje nije naljutio. Počistio je to što mu je ostavila i sad mu ostaje za vidjeti hoće li ona to ponoviti. One, naime, vole svoj izmet ostavljati na povišenim mjestima, a moguće je kako je ovo bilo jedino koje je zadovoljavalo te kriterije, a ona je morala na toalet baš odmah.

Ili je Azidu možda nešto time željela poručiti?

image
Jam Press/Jam Press/Profimedia



Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:04