SIMPATIČNI HUGO

Najpopularniji papagaj u našoj zemlji poručio svom vlasniku: ‘Mazi me, slugo ljudska!‘

Snimka je izazvala pravo oduševljenje na YouTubeu, gdje pticu prati više od 40 tisuća ljudi

Hugo

 YouTube

Jeste li znali da se papagaji vole maziti? Vjerojatno ne baš svi i ne baš tako jako kao naš Hugo, hrvatska zvijezda YouTubea, koji ne preza ni pred čim kada je riječ o nježnim dodirima. Kad se njemu mazi, a to je prilično često, veoma je uporan i dosadan. Jednako kao neki psi i mačke - kad požele malo nježnosti, eto ih. Kad se mi želimo maziti, a oni nisu raspoloženi, nema ih u blizini.

Video pod nazivom 'Mazi me slugo ljudska' objavio je njegov vlasnik, koji je sasvim sigurno u ovakvoj situaciji s napasnim papagajem bio cijeli niz puta. Premda pomalo pruža otpor i ne želi ga maziti toliko koliko njegov ljubimac želi, Hugo ne odustaje. Neprestano mu gura glavu pod ruku i netremice ga promatra, tako da čovjek nema nikakvog izbora nego da ga mazi.

Njegovi brojni obožavatelji, a na YouTubeu ih ima više od 40 tisuća, bili su oduševljeni. Mnogi su komentirali kako je jako sladak, drugi su isticali kako jako voli svoje vlasnike, a trećima je bilo važno napomenuti kako je malac toliko sladak da zaista itekako zaslužuje maženje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 16:10