NESRETNO STVORENJE

Netko je u Teksasu živu zapalio kujicu, a ona se dovukla se do jedne žene tražeći pomoć...

Njen će oporavak biti dugotrajan, ali je ona svakim danom sve bolje i već je pronašla dom
 4 Little Paws Rescue

Nevjerojatno je kakve sve monstruozne stvari mogu ljudi raditi iz dosade i obijesti. Recimo, zapaliti psa. Dogodilo se to početkom veljače u Teksasu, kada je jedna žena u gradu Nixonu pronašla teško ozlijeđenog psa na svom prednjem trijemu. Nesretno stvorenje je umiralo od bolova i zadnjim atomima snage dovuklo se do nje i počelo zavijati.

Žena je, jasno, odmah pozvala pomoć. Pas je hitno prevezen veterinaru koji se užasnuo nad onim što je vidio. Kujica, kojoj su dali ime Feniks, imala je opekotine po cijelom tijelu. Jedino je njuška bila netaknuta

- Srce mi se slomilo kad sam je vidjela. Zaudarala je na vatru, a koža joj je bila tvrda poput kamena. Vatra je uništila njeno krzno, a uši su joj morale biti amputirane zbog onog što je učinio plamen. Dale smo joj ime Feniks, po mitskoj ptici koja se ponovno rađa iz svog pepela - rekla je Ashley Book, voditeljica skloništa 4 Little Paws Rescue, koje je preuzelo nesretnu kujicu, prenosi The Animal Club.

image
4 Little Paws Rescue

Od tada do danas, ta organizacija prikuplja novac za liječenje malene Feniks, a objavljuju i fotografije na kojima se vidi njen oporavak. Možete ih vidjeti na njihovoj stranici, ali mi ih nećemo objaviti u tekstu, jer su zaista mučne.

No, dobre su vijesti da se kujica oporavlja. Nakon operacija joj je koža polako počela rasti, bubrezi dobro rade, a bol se regulira uz pomoć tableta. Iako je još daleko od toga da bude dobro, više nije u stacionaru, nego je kod Ashley. Ona joj je privremena udomiteljica.

- Pred njom je još nekoliko zahvata. Svakako mora na operaciju oka, ali za sada je puštamo da se malo odmori u domu i da skupi snage prije svih tih zahvata. Mislim i da ću, kad se sve to riješi, ja biti ta koja će je udomiti. Ona je zarobila naša srca, a ja nisam iznimka - dodala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 23:11