VIDEO

Puma naišla na ljuljačku u šumi, kamera snimila kako se s njom - igra!

Viseći predmet ju je odmah zainteresirao, razumljivo, pa ga je najprije gurkala šapom i znatiželjno njuškala

Ilustracija

 Michael Durham/Minden Pictures/Profimedia

I velike mačke su, ipak, samo mačke. Nešto veće inačice naših kućnih junaka i ratnika, hrabrih boraca koji svakog dana vode bitke s usisavačima, fenovima i sličnim napravama. Velike mačke, s obzirom na to da žive u divljini, ne mogu se boriti i biti fascinirane baš istim stvarima, no svejedno ih može zabaviti, zbuniti i oduševiti nešto naše.

Recimo, ljuljačka.

Jedna je puma u američkoj saveznoj državi Colorado naišla na drvenu ljuljačku, koja je visjela s jednog stabla u šumi. Tamo je postavljena, odmah preko puta fotozamke, kako bi se na njoj zabavili maleni medvjedi. No, njih nije bilo u blizini, ali je mačka vidjela nešto neobično kako visi, pa je došla provjeriti što je to.

Viseći predmet ju je odmah zainteresirao, razumljivo, pa ga je najprije gurkala šapom i znatiželjno njuškala, vjerojatno se pitajući što je to i čemu točno služi. Premda joj to ispočetka nije bilo jasno, vidi se kako ju je ljuljačka zainteresirala i ne ispušta je iz šapa. Naravno, vrlo brzo je shvatila mehanizam kretanja te naprave i posve se oduševila njome.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 03:13