PROTEGNUO PAPKE

Raspojasani 200 kilograma težak stvor ‘upao‘ ljudima u dvorište: ‘Ženo, što je ono ispred vrata?‘

Simpatični četveronožac, kaže njegov vlasnik, vjerojatno je bio usamljen, pa je zato prošetao

Ilustracija

 Wayne Hutchinson/Alamy/Alamy/Profimedia

Kevinu Baconu nije trebala pozivnica da se pojavi u kućnom posjetu jednoj obitelji u američkoj saveznoj državi Wisconsin. Ne, nije se došao fotografirati s obožavateljima. Nije ni da mu se automobil pokvario u blizini, pa je pokucao na vrata prve kuće na koju je naišao.

Zapravo, ovaj Kevin Bacon uopće nije slavni glumac. On je dvjestotinjak kilograma teška svinja koja voli šetati, upoznavati ljude i, više od ičega, jesti krafne. Rekli su mu da mu je to loše, ali svinje kao svinje, tvrdoglave su. Ako one nešto vole i žele, nema šanse da to neće biti tako. Mala stvorenja s velikim karakterom, rekli bismo, ali kad odrastu oni su velika stvorenja s velikim karakterom.

Dakle, taj Kevin Bacon se malo protegnuo papke i prošetao. Snimila ga je kamera na prilazu obiteljske kuće, a njeni stanari su bili prilično iznenađeni. Kad su članovi obitelji Molgaard izašli u dvorište, svinja je stajala kraj vrata i gledala ih. Nisu znali što da urade, pa su nazvali vlasnika obližnjeg imanja s domaćim životinjama (koje ljudi dolaze vidjeti, tako da nije riječ o farmi) i pitali ga nedostaje li mu kakva svinja. Kad su rekli da je riječ o velikom i crnom stvorenju, odmah im je rekao njegovo ime.

- Znate, on je malo osamljen i sigurno je tražio društvo. Ja sam van grada, tako da nisam ni primijetio da je nestao - rekao im je vlasnik kuće Jake Molgaard, piše kktv.

Uz pomoć keksića, obitelj je uspješno vratila Kevina kući. Nije to bio malen put - trajao je dva i pol sata, premda se zapravo radi o niti dva kilometra. No, Kevinovi su papci mali, a i motivacija hranom nije uvijek bila dovoljna.

- Vlasnik nam je rekao da, ako se Kevin zaustavi pokraj nas, da mu netko od naše djece može skočiti na leđa, a onda on pojuri. Voli to raditi, super mu je to. Naša djeca su se njime oduševila i htjeli su da ga udomimo, ali smo im objasnili da je on prevelik da živi kod nas, a osim toga, da ima vlasnika kojem bi jako nedostajao - rekao je Jake.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 14:31