KOJA NJUŠKA

VIDEO: Ovaj buldog ima poseban odnos s trakom za trčanje... Zaista, veoma poseban odnos

Neki vlasnici tvrde da je to tipično ponašanje za ovu pasminu, drugi se s tim ne slažu
 Facebook printscreen

Neki vlasnici, u nedostatku vremena za šetnju sa svojim psima, odlučuju ljubimce naviknuti da koriste trake za trčanje. Ima i onih koji planiraju na taj način otopiti salo oko struka svojih čupavih ukućana. Dok neki od pasa veoma rado koriste te trake i trčanje po njima im je zabavno, drugi ne vide smisla u vježbanju i daju sve od sebe da ga izbjegnu.

Jedan od njih je i buldog koji, sasvim jasno, apsolutno ne želi vježbati. Jasno mu je da se traka pomiče, da se od njega očekuje da je koristi, ali ne želi biti aktivan. Zbog toga se pomiče samo kada mora, a nevjerojatno da uspije čak i sjediti na traci dok se ona miče.

Dok su neki komentirali kako je ovo tipično ponašanje za buldoga, navodeći primjere svojih pasa iste pasmine koji se slično ponašaju, bilo je i onih koji su rekli kako to uopće nije tipično za buldoge. Ima onih, tvrde, koji legnu na traku i tako vlasnicima daju do znanja da bi ih trebali uključiti. Kad to naprave, oni veselo potrče-

- A ne znam... Naša najviše voli ići u šetnju s unucima, jer to znači da može uzeti 15 minuta pauze u parku koji je na pola puta do doma. Naime, toliko vremena djeca provode na toboganu, a onda odmara - napisala je jedna žena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 10:39