TUGA

Kraljevska obitelj tuguje za uginulim koker španijelom... "Jako će nam nedostajati"

 Ben Eade/Goff Photos/Profimedia

Vojvode od Cambridgea, William i Kate, objavili su kako je za vikend preminuo njihov voljeni pas Lupo. Taj crni koker španijel u obitelj je došao nakon njihova vjenčanja, kada im ga je poklonio vojvotkinjin brat, James Middleton.

- Bio je u srcu naše obitelji zadnjih devet godina i jako će nam nedostajati - napisali su William i Kate na Instagramu.

Lupo je bio poznat po tome što je jako volio tenis (odnosno, teniske loptice), a mnogi se sjećaju fotografije na kojoj princ George psu daje da poliže malo njegova sladoleda. William je jednom medijima rekao kako se njihov ljubimac bez ikakvih problema prilagodio novim članovima.

Na objavu o Lupovom odlasku nadovezao se Katein brat, koji je napisao da se nitko nikada zapravo ne može pripremiti na gubitak psa. No, dodao je, oni koji nikad nisu imali psa to teško mogu razumjeti.

- Oni koji su nekad voljeli psa znaju istinu. Pas nije samo ljubimac, nego je član obitelji, najbolji prijatelj i odani sudrug, učitelj i terapeut - napisao je James na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 11:30