VIDEO

‘Opaki‘ psi čuvari lavežom tjerali uljeza, a vlasnica se dobro nasmijala kad je vidjela na koga laju

Kad ih je čula pomislila je kako se opet svađaju s pit bullom njihova susjeda, no bila je u krivu
 TikTok screenshot

Ima pasa koji će na sve potencijalne uljeze na svojem prostoru reagirati dobrodušno. Mahat će repom i veseliti se dok netko krade nakit njihovih vlasnika. No, ima i onih koji svoje zaštitničke dužnosti shvaćaju veoma ozbiljno. Laju na baš svakoga tko se približava njihovom domu. Poštar koji je bio već stotinu puta? Nema veze, laju. Susjeda koja svaki dan šeće ulicom? Laju i na nju. Ljudi koji posjećuju njihove vlasnike godinama? Sjajno, eto nove prilike za lavež.

Valja ih razumjeti, jer oni samo rade svoj ‘posao‘ - tjeraju uljeze i vlasniku dojavljuju da je taj netko bio na njihovom posjedu. Upravo to napravili su psi na američkoj farmi Horner Acre, čija je vlasnica objavila snimku svoja tri psa kako laju uz ogradu. Kako je napisala, kad ih je čula pomislila je kako se opet svađaju s pit bullom njihova susjeda, koji očito zna pobjeći svojem vlasniku i upasti u sukob s njenim psima.

Zbog toga je odmah otišla vidjeti što se događa, a onda prasnula u smijeh i izvadila mobitel da snimi prizor. Njena tri psa su, naime, zaista lajala na uljeza, no taj nije bio ni najmanje opasan. Radilo se, naime, o jednoj sasvim običnoj kornjači.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 15:13