NESRETNA ŽIVOTINJA

Čudna snimka iz Makarske: Kome je bila namijenjena klopka u koju se ulovila jedna mačka?

Ako netko ima nekakvih saznanja o ovome, može nam se javiti u inbox, bjavili su iz udruge
 Udruga Šapama od srca Makarska

Iz udruge Šapama od srca Makarska objavili su kako su u srijedu dobili neobičnu dojavu. Činjenica da je jedna mačka ulovljena u lovku ispočetka im nije bila ni najmanje neobična, no stvari su potom ispale veoma čudne. Lovka nije postavljena u nekom području gdje inače ima mačaka, pa je postalo jasno da nije riječ o tome da je netko htio uloviti macu za kastraciju. Osim toga, lovka ne izgleda kao da je za tu vrstu životinja.

Ona je postavljena na pola puta od Makra prema V. Brdu, visoko i daleko od gornjeg makadamskog puta, od kuća i ljudi. Da mačka nije luđački mijaukala, i da je jedna osoba nije čula pa slijedila zvuk i pronašla je, ne bi joj bilo spasa.

- Ne znamo koliko je dana zatvorena: dan, dva, pet. Uz to je ona bijele boje, a znamo da su one osjetljivije od ostalih. Sam čin je sve, samo ne human. Ako se već hvata određena životinja kojoj treba pomoć, koja treba biti kastrirana, onda treba biti u blizini. Ne znamo kome je lovka bila namijenjena, tko je postavio i zašto. Ako netko ima nekakvih saznanja o ovome, može nam se javiti u inbox - objavili su iz udruge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 06:06