JEZIV SLUČAJ

Spašen pas kojeg je u Zagrebu njegova vlasnica morila glađu: ‘Došli smo po njega u zadnji čas‘

Osobi kod koje je živio oduzet je na temelju naloga komunalnog redarstva

U ovakvim je uvjetima pas živio

 Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba - Dumovec

Iz Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba u Dumovcu objavili su kako imaju novog stanara. Iza svih njihovih pasa i mačaka su neke ružne priče, no ovoga puta je situacija gora nego inače.

Pas kojem su dali Aron, kažu, za dlaku je izbjegao umiranje od gladi. Vlasnici je oduzet na temelju naloga komunalnog redarstva. Nije poznato zbog čega je živio na način na koji jest i zašto nije dobivao čak niti malo hrane. No, nije bio napušten, nije živio na ulici i gladovao, nego je imao osobu kojoj je pripadao, što njegovu situaciju čini još i gorom od mnogih drugih. Umjesto da ga štiti, njegova ga je vlasnica zlostavljala.

image

U ovakvim je uvjetima pas živio

Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba - Dumovec

- Ovo štene u tipu bernardinca odrastalo je u užasnim uvjetima u Jakuševcu. Doslovce je živjelo u smeću. Otpad je ispunjavao prostor u kojem je štene pronađeno. Bilo je u jako lošem stanju – zanemareno i zlostavljano od ljudi. Morila ga je i glad.

Arona smo preuzeli, nahranili ga i pružili mu potrebnu veterinarsku skrb te ljubav. Konačno osjeća kakvi bi ljudi prema njemu trebali biti. Želimo da kod nas bude što kraće - objavili su iz skloništa.

image

Aron u skloništu

Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba - Dumovec

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 00:20