LOS ANGELES

Pas pao u nabujalu rijeku, a vlasnik skočio za njim... Odmah su stigli vatrogasci u helikopteru!

Obojica su bila u opasnosti i zbog jakog nevremena koje je bjesnilo na tom području
 Los Angeles Fire Department

Ima neka posebna veza između vatrogasaca i životinja, reklo bi se. Neće nikada odbiti pomoći stvorenju u nevolji - kako u našoj zemlji, tako i u svijetu. Nema gdje ih nismo vidjeli: u kanalizacijskih šahtovima, na krovovima, na stupovima javne rasvjete... Na sva su ta mjesta došli kako bi pomogli nekom stvorenju.

Ne čudi stoga što su vatrogasci iz Los Angelesa, nakon što su dobili dojavu da su nestali čovjek i pas, spasili i jednog i drugog. Obojica su bila u opasnosti i zbog jakog nevremena koje je bjesnilo na tom području. Kad je čovjeku pas pao u rijeku, on je odmah skočio za njim. Ljudi koji su to vidjeli pozvali su pomoć. Kad je helikopter stigao, najprije su izvukli čovjeka, a onda našli psa. On je doplivao do ruba vode.

- Njegov je vlasnik smješten u obližnju bolnicu, gdje su se liječnici pobrinuli za njegove ozljede. Pas je trenutno u skloništu, kojem zahvaljujemo što su ga pristali primiti dok se njegov čovjek ne oporavi. Rekli su nam da čupavac jedva čeka vratiti u svoj dom - objavili su vatrogasci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 05:41