DOBAR TAJMING

Snimka krave koja je omela vjenčanje postala viralni hit: Počela je mukati u najgorem mogućem trenutku

Snimka je pogledana više od 3,5 milijuna puta, a komentari su prilično zabavni

Ilustracija

 Epicstockmedia/Alamy/Alamy/Profimedia

Mnogo je toga nepredviđenog što se može dogoditi na dan našeg vjenčanja, no na popisu manjih i većih nezgoda sasvim sigurno nije i ona da nam krava poremeti ceremoniju. No, ako se čovjek odluči vjenčati na otvorenom, mora i to uzeti u obzir.

Na svojoj su koži to osjetili mladenci koji su odlučili sudbonosno da izreći na otvorenom u britanskom Somersetu. Harry i Amy Millard tog su se dana vjerojatno brinuli oko vremenskih neprilika, ali nitko nije očekivao da će na pitanje matičara o tome zna li netko razloge zašto se ne mogu vjenčati netko i odgovoriti.

Uvjetno rečeno odgovoriti, jer je riječ o kravi koja je zamukala u pravom trenutku. Svi su se dobro nasmijali tom savršenom tajmingu, a onda je matičarka nastavila s ceremonijom. Odnosno, pokušala, jer je isto pitanje ponovno prekinuo zvuk mukanja krave. Na svu sreću, treći put krava nije imala nikakvih primjedbi na sklapanje braka.

Snimka je pogledana više od 3,5 milijuna puta, a komentari su prilično zabavni.

- Baš me zanima koliko će puta u svađi ovi mladenci jedno drugome reći: ‘Trebao/la sam poslušati onu kravu‘ - napisala je jedna žena.

@dailymailuk This is the hilarious moment a cheeky cow objected during a beaming couple‘s wedding ceremony not only once but twice. When Harry and Amy Millard pictured their beautiful summer wedding at Crowcombe Court in Somerset, they were probably expecting a smooth-running day. However the officiant began asking the gleeful wedding party if they had any objections, one brazen cow decided to steal the newlywed‘s limelight. CREDIT: Viralsnare #cow #wedding #marriage #somerset #weddingtiktok #weddingday #bride #brideandgroom ♬ original sound - Daily Mail UK
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:02