MNOGIMA DUHOVITO

Tip objavio video u kojem tvrdi da je preko oglasnika kupio staforda, a onda je pas odrastao u nešto sasvim drugo

Pojasnio je kako je maleni na kraju postao njegov voljeni kućni ljubimac
 Screenshot TikTok

Već i ptice na grani znaju da pse ne treba kupovati od ljudi koji ih nude u oglasnicima tvrdeći da su ‘čistokrvni, ali bez papira‘. Takvo što ne postoji i često psi koje za povoljnu cijenu kupimo budu bolesni, jadni i nikakvi (sve zbog uvjeta u kojima ‘štanceri‘ drže njihovu majku). Ili, pak, sa psima bude fizički sve u redu, ali kad odrastu uopće ne izgledaju onako kako bi trebali.

Osjetio je to na svojoj koži jedan korisnik TikToka koji je na oglasniku vidio da se prodaje štene američkog staforda. Odmah ga je kupio i doveo doma. Ništa nije sumnjao sve dok maleni nije odrastao. Pokazalo se da ni najmanje ne nalikuje stafordu, premda vlasnik kaže da mu je majka stafordica.

Kasnije je u komentarima priznao kako je cijela stvar s oglasnikom zapravo zafrkancija. Majka ovog čupavca je njegova ljubimica i, kako nije kastrirana (a očito ni pažena), uspjela se spariti s nekim mužjakom i na svijet je donijela jedno štene. Radi se o ovom mališanu, za kojeg je vlasnik onda odlučio da bi bilo dobro predstaviti ga svijetu na ovaj način. Pojasnio je kako je maleni njegov voljeni ljubimac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 07:14