DRAMATIČNA PRIČA

'POBACILA SAM SVOJE TREĆE DIJETE. SKORO SAM UMRLA' Ispovijest Gwyneth Paltrow

 AP Photo/The Canadian Press, Frank Gunn

Hollywoodska glumica Gwyneth Paltrow po prvi puta javno je progovorila o pobačaju i boli koju je prošla prilikom gubitka trećeg djeteta, prenosi Daily Mail.

Glumica je za britanski The Mail, priznala kako čezne za još jednim djetetom, no nakon zadnjeg bolnog iskustva još uvijek osjeća strah.

40-godišnja glumica ima dvoje djece sa suprugom Chrisom Martinom, pjevačem grupe Coldplay, kćer Apple (8) i sina Moses (7).

Paltrow kaže kako djeca jako žele mlađeg brata i sestru.

- Djeca me nagovaraju da im rodim još jednog brata ili sestru. Nikad ne znaš, možda se to i dogodi. Nedostaje mi moja treća beba. Stalno mislim o tome, ispričala je glumica koja nije željela otkrivati sve detalje.

- Imala sam loše iskustvo kada sam bila trudna s trećim djetetom. Nije uspjelo, skoro sam umrla. Stoga si stalno ponavljam pitanje, da li nam je dobro ovako kako je sada ili trebamo pokušati ponovno i ići na još jedno dijete, kazala je Gwyneth Paltrow.

Glumica je priznala kako još intezivnije razmišlja o još jednom djetetu nakon što je njezina prijateljica Beyonce Knowles rodila djevojčicu Blue Ivy prije više od godinu dana. Pjevačica je također pretrpjela pobačaj prije nego što je postala majka.

Gwyneth je također pohvalila svog supruga te je izjavila kako je brižan otac.

- Bez obzira na ono što se događa u našem braku, on je najbolji otac, izjavila je. Gwyneth i Chris u sretnom su braku punih deset godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:52