SVIJET GLAMURA

Ivan Šarić i Manuel Štrlek su debitirali kao muški manekeni

ZAGREB - Hrvatski muški modni brend za svoju je novu kolekciju modno razdjevičio TV voditelja Ivana Šarića i hrvatskog rukometnog reprezentativca Manuela Štrleka, koji su zaštitna lica nove kolekcije Galilea.

I Manuel i Ivan za obavljanje svakodnevnih obveza vole se odijevati u casual stilu, ali za svečanije prigode najbolji su izbor, složni su oboje, odijelo i košulja.

Poput lika iz crtića

- Ima nešto u odijelima što muškarcima daje dozu samopouzdanja. Imam osjećaj da sam kao svi ti TV junaci ili čak likovi iz crtića. Mislim da je teško naći savršeno odijelo, a ja sam, na sreću, svoje našao u suradnji s njima. Oni su me odijevali još dok sam radio emisiju ‘Hrvatska traži zvijezdu’ i zato sam zadovoljan što sam sada spojio ugodno s korisnim - rekao nam je Ivan Šarić, koji je, baš kao i njegov novopečeni kolega, maneken Manuel Štrlek, osjećao blagu neugodu pozirajući fotografima za ovu modnu kampanju.

Osjeća se muževnije

- Bit će malo zafrkancije na moj račun, već znam, iako još nisu svi moji prijatelji vidjeli kampanju. Ekipa je to vrhunski odradila, pa je i za mene prošlo bezbolno. Volim odijela jer se smatram prilično neozbiljnim dečkom, pa se u tom, svečanijem ruhu osjećam malo muževnije - otvoreno je priznao naš rukometni reprezentativac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 00:44