PRODAJA HAJDUKA

'POŠALJITE NOVU PONUDU PA ĆEMO ZAUZETI STAV' Baldasar odgovorio upornim Amerikancima

Neka pošalju ponudu pa ćemo vidjeti kakav ćemo zauzeti stav. Do tada nema razloga za bilokakve replike - poručeno je u ponedjeljak iz ureda za odnose s javnošću splitskog gradonačelnika Ive Baldasara

Kakav je stav Grada Splita glede poruke američkih investitora koji su najavili "ustrajemo u pregovorima i kupnji Hajduka"? Iz ureda gradonačelnika Splita, Ive Baldasara, komentar na poruku Amerikanaca je sljedeći:

- Neka pošalju ponudu pa ćemo vidjeti kakav ćemo zauzeti stav. Do tada nema razloga za bilokakve replike - poručeno je u ponedjeljak iz ureda za odnose s javnošću splitskog gradonačelnika Ive Baldasara.

Razvidno je da razgovori nisu završeni. Amerikanci su uporni, a Grad Split mudro čeka sljedeći korak potencijalnog ulagača. Nakon svega izrečenog, jasno je da će Amerikanci morati poslati bolju, veću ponudu ako žele da Grad Split zaista nastavi razgovore oko prodaje Hajduka. Podsjetimo, prošloga je tjedna Michael Glover obznanio da su Amerikanci spremni u idućih pet godina uložiti u klub 230 milijuna kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:23