IMA JEDNU ŽELJU

Aleksandra Grdić: Posebno sam slaba na stadione. Ne bih imala ništa protiv seksa na Marakani

Aleks je priznala kako joj je srpski političar u Kostariki uljepšavao dane koji su joj bili jako teški
Zagreb, 280312.U Bogovicevoj ulici svecano je otvoren novi lounge bar Millenium.Na fotografiji: Aleksandra Grdic.Foto: Marko Todorov / CROPIX
 Marko Todorov / CROPIX

ZAGREB - Nemam ništa protiv vođenja ljubavi na javnom mjestu, a posebno sam slaba na nogometne stadione. S obzirom na to da volim Beograd, ne bih imala ništa protiv da to napravim na „Marakani", izjavila je Aleksandra Grdić (31) u intervjuu za srpski Press, gdje je otkrila neke od svojih najintimnijih tajni.

Hrvatska misica priznala je kako joj se za vrijeme sudjelovanja u reality showu 'Survivor' najviše svidio srpski političar Marko Karadžić.

- Marko je spontan, zabavan i ima divne stavove. On mi je uljepšavao dane koji su u Kostariki zaista bili teški, rekla je Aleks.

Na pitanje bi li vodila ljubav pred kamerama u 'Survivoru' da joj se ukazala prilika Aleks je dobro razmislila.

- Prije pet godina bila bih za to, ali sad sam zrelija i mislim da bih se protivila. Pristajem na poljupce, ali ne i na ono poslije toga. Možda publika ne mora vidjeti baš sve, rekla je.

Aleksandra je također u intervjuu za srpski Press objasnila zašto se nije poput ostalih djevojka skidala u toples.

- Nemam problema sa skidanjem, slikala sam se za Playboy. Međutim, prvih deset dana u Kostariki nisam se osjećala dobro, trebalo mi je dosta vremena da se naviknem i stvarno mi nije bilo do skidanja, objasnila je Aleks.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:15