RAZUZDANE ZABAVE NA OLIMPIJSKIM IGRAMA

Seks u olimpijskom selu

Radili su cijeli život za tih nekoliko minuta u bazenu. Mladi su, prepuni hormona i uzbuđeni što su bili u Londonu i zato ih se nije moglo spriječiti. Tulumi i alkohol su im bila svakodnevica nakon utrka, a nitko dosad nije želio pričati o ovom tabuu

Londonske Olimpijske igre nisu bile samo nevjerojatni spektakl s rušenjem rekorda, nego i uzbudljivo poprište svih mogućih seksualnih aktivnosti koje su se odvijale iza kulisa natjecanja. Kada se na jednom mjestu nađe 10.500 vrhunskih sportaša iz cijeloga svijeta potpuno je razumljivo da bude svega, od razuzdanih zabava u kasnim noćnim satima do tuluma s mnogo alkohola i bučne glazbe, pa ni London u tome nije bio iznimka. Podijeljeno je 150.000 prezervativa, čak 50.000 više nego na prošlim igrama u Pekingu, što također pokazuje kako su ove Igre, uz sport, bile prepune i vrhunskih rezultata na intimnom području.

Najspremniji za tulume su razvikani sprinteri, a od sportašica plivačice. One su po cijeli dan u bazenu i stalno gledaju muškarce u pripijenim kupaćim gaćicama, izazov kojem je teško odoljeti poslije treninga.

Visokorangirani kao sportaši koji vole zabave i neobavezni seks su odbojkaši i odbojkašice, gimnastičari i gimnastičarke. Najrezerviraniji su oni iz sportova za višu klasu, poput jahanja. Cure koje se time bave reći će da im mame i tate ne dozvoljavaju da izlaze van i rano će u krevet. Ni drugi sportaši neće s njima gubiti vrijeme, jer znaju da je uzalud.

Seks discipline

Pikanterije o seksu na Olimpijadi sada izlaze na vidjelo, a očito je u krevetima u olimpijskom selu bilo jednako uzbudljivo, ako ne i uzbudljivije, nego u bazenima, dvoranama i stadionima. Tu se nije gledalo na dresove, niti nepomirljive konkurente sa sportskih arena, već su u seksu uživali svi, bez obzira na zemlje odakle su došli. Ali, treba biti posve jasan, Olimpijada nikako nije bila mjesto općeg kupleraja kako sada neki žele prikazati. Stručnjaci kažu da je povišeni testosteron učinio svoje i da su bučne i nekontrolirane zabave bile rezultat popuštanja nakon strašnih stresova na sportskim terenima. A tako je i na drugim sportskim priredbama, a razlika je samo što su u Londonu bili sportaši iz cijeloga svijeta, pa su i vesele zabave bila globalna druženja vrhunskih sportaša.

Ako je suditi po pisanju novinara, između pet najseksi nacionalnih timova na prvom je mjestu Ukrajina, a slijedi Amerika, Poljska, Grčka i Švedska. Istovremeno, talijanski Corriere della Sera proglasio je našu košarkašicu Antoniju Mišuru za najljepšu sportašicu Olimpijade.

Koliko god se šire priče o zabavama sportskih zvijezda, anonimnost ostaje zagarantirana. Nitko ne želi otkrivati imena onih koji su osvojili odličja u aktivnostima u krevetu i oko njega. Uostalom, sada cure informacije i o mnogim ‘olimpijskim’ seks disciplinama koje su prakticirane na londonskoj Olimpijadi, pa je tu bilo svega, od individualnog do grupnog seksa.

Za sve su krive i društvene mreže, jer se mnogi sportaši upoznaju i prije nego što dođu na Olimpijadu. U dopisivanju nema eksplicitnih poziva na seks, ali ima dvosmislenih komentara koji su dobra uvertira. Tako je bilo i uoči Olimpijade, kada su mnoga prijateljstva bila sklopljena na društvenim mrežama, a onda samo potvrđena i na intimnom planu u samom Londonu. A sve je trajalo točno toliko koliko i Olimpijske igre.

Članak u cijelosti pročitajte u tiskanom izdanju Nedjeljnog Jutarnjeg

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 02:59