TAJANSTVENA OTMICA

Alen Fehir: Nije istina da je Igor poslao SMS, iz Vicenze nas je nazvao posuđenim mobitelom

Igor nije poslao SMS u kojem tvrdi da je bio otet, kako navodi većina medija, već nas je nazvao mobitelom iz jedne trgovine u Vicenzi - rekao nam je Alen Fehir, brat 24-godišnjeg Igora Fehira koji je, navodno, bio žrtva otmice.

- Bio je uplakan i u šoku. Nazvao je mene, tražio je mamin broj jer ga nije znao napamet. Ušao je u trgovinu i zamolio ženu koja je bila tamo da mu posudi mobitel. U istoj je trgovini pričekao dolazak hitne. Svoj je mobitel i novčanik ostavio kod kuće jer je išao samo na kratku biciklističku rutu. Sa sobom je, kao i uvijek, ponio samo osobnu, ali u Italiji je više nije imao, što je i logično - ispričao nam je Alen Fehir. Igor, za sada, još uvijek ne želi istupati u medijima.

- Ne znamo zašto se stalno piše o SMS-u, to uopće nije istina. Pa ne bi mi išli u Italiju samo na temelju jednog SMS-a - ljuti se Alen.

Prema njegovim riječima, po Igora su krenuli Alen, drugi brat, Igorova djevojka i jedan prijatelj, sve skupa u dva automobila. Braća su mu ponijela putovnicu. Zatekli su ga u bolnici u Vicenzi, a prošao je i ispitivanja u talijanskoj policiji.

Alen ne želi pričati o detaljima otmice niti spekulirati o bandi trgovaca organima.

Jutarnji donosi potresnu ispovijest oca otetog studenta: 'Sin je u šoku. Rezali su ga škarama'. Je li Riječanin žrtva trgovca organima?

- Gledajte, ne može Igor znati zašto su ga oteli. Mi nismo bogati, nemamo nikakvih dugova, tako da nekakve ucjene, otkupnine ili slično nemaju nikakvog smisla - kazao je Alen Fehir, koji također potvrđuje da je Igor po tijelu imao rezove škarama.

U Policijskoj upravi primorsko-goranskoj i dalje ne žele otkrivati nikakve detalje kriminalističke istrage. Jednino što je službeno poznato jest da se na razrješenju slučaja usko surađuje s talijanskom policijom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 01:48