PRIMITIVIZAM

BRUTALNI NAPAD U SESVETAMA Urinirao na ulici pa mu susjed slomio rebra i zgnječio slezenu

Zagreb, 190214.Policijski ocevid na adresi I Poljanice 11, gdje je doslo do ranjavanja jedne osobe vatrenim oruzjem, nakon cega je prevezena u bolnicu.Foto: Boris Kovacev / CROPIX
 Boris Kovacev / CROPIX / BORIS KOVACEV

SESVETE - Uriniranje uz ulaz u garažu u sesvetskoj ulici Huberta Pettane u nedjelju navečer teških ozljeda slezena i prijeloma rebara stajalo je 61-godišnjeg Ismeta J. Njega je, zapravo, pretukao uzrujani stanar zgrade Dragan D.(36) ispred čije je stambene zgrade Ismet se odlučio pomokriti.

-Pi*ka ti materina, tu si našao pišati?! - izvikivao je uzrujani Dragan nakon čega je Ismeta udario šakom. Sve se to odvijalo pred Ismetovom suprugom od koje se na minutu odvojio ne bi li se 'olakšao' na neprimjeren način. Od siline udarca Draganove šake, Ismet je pao na pod gdje ga je dalje nastavio nekontrolirano cipelariti. Nesvakidašnji obračun odvijao se u neposrednoj blizini kafića 'XL', a pretučenog 61-godišnjaka u KB Dubrava odvezla je supruga. O slučaju je u dva ujutro doznala policija koja je zasukala rukave i pronašla počinitelja protiv kojeg je podnesena kaznena prijava zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 16:12