ŠTETA JE OGROMNA

Buđenje iz noćne more na zapadu Zagreba: ‘Probudilo me pucketanje, a onda sam pogledala kroz prozor...‘

Pod nerazjašnjenim okolnostima oko 2 sata ujutro došlo je do vatrene stihije tri automobila na parkiralištu stambene zgrade

Vatrogasci gase zapaljene automobile u Baranovićevoj

Iza stanovnika Baranovićeve ulice u zagrebačkom naselju Prečko buđenje je iz noćne more.

Pod nerazjašnjenim okolnostima oko 2 sata ujutro došlo je do vatrene stihije tri automobila na parkiralištu stambene zgrade.

Odmah su alarmirani zagrebački vatrogasci koji su vrlo brzo stigli na intervenciju i uhvatili se u koštac s vatrom koja je bila u razbuktaloj fazi. Požar je brzo stavljen pod kontrolu i ugašen.

Vatra je, sudeći prema svemu, krenula od Toyote Corolla u vlasništvu S.V. koja je u cijelosti izgorjela te se proširila i na susjedna vozila Ford i Peugeot, kojima su oštećeni bočni dijelovi.

Sva tri vozila su u vlasništvu žena, a pričinjena materijalna šteta je velika.

U tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do požara, odnosno je li uzrok ljudski faktor ili možda kvar na instalacijama.

- Probudilo me pucketanje vatre, a onda i sitne detonacije. Pogledala sam kroz prozor i vidjela narančasto svjetlo i dim. Valjda su gume tako jako puknule. Iskreno, mislila sam prvo da gore kontejneri za otpad jer ne bi bilo prvi put. Vatrogasci su to sve brzo ugasili, a odmah nakon toga došla je i policija, rekla je za Jutarnji jedna stanarka Baranovićeve.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:51