POPILI PA SE POSVAĐALI

Burna noć u Zagrebu: Karlovčanin nakon tulumarenja u klubu 'H2O' prijatelja izbo nožem!

 Cropix

ZAGREB - Tulumarenje do zore u zagrebačkom klubu "H2O" u Crnatkovoj ulici bilo je kobno po 21-godišnjeg Dugorešanina Domagoja P. kojeg je njegov karlovački prijatelj Ivan K.(20), po izlasku iz kluba u vrhuncu svađe, ozlijedio nožem po licu. Od još težih posljedica obračuna, ozljeđenog mladića je spasila policija koja je u to vrijeme oko četiri sata ujutro u nedjelju bila u obilasku. Domagoju je liječnička pomoć pružena na mjestu događaja nakon čega je kolima Hitne pomoći prevezen u KB Sestara milosrdnica gdje su mu utvrđene teške ozljede, no postoji mogućnost prekvalifikacije istih u lakše.

Ivan, inače stari policijski znanac koji se već dva puta ogriješio o zakon zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda, prevezen je u policijsku postaju prvo na triježnjenje, a potom i na kriminalističku obradu radi pokušaja ubojstva jednu godinu starijeg prijatelja.

Kako doznajemo, Ivan je u petak navečer sa Domagojem i njegovim bratom došao u Zagreb na provod. U alkoholnim užicima uživali su sve do četiri sata ujutro kada su napustili klub i krenuli prema Savskom mostu. No, već nakon par koraka, Ivan i Domagoj su se posvađali. Uzavrele alkoholne strasti su kulminirale fizičkim obračunom tijekom kojega je Ivan uhvatio Domagoja za vrat rukama da bi ga potom i porezao nožem po licu. Tako je ekipa nedjeljni odmor provela u rukama policajaca i liječnika umjesto po svojim kućama na "oporavku" od burne noći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 16:07