LOPOVI 'GURMANI'

Čakovec: Ljubitelji pizza otimali od dostavljača

Hrabri je dostavljač potrčao za kradljivcem, sustigao ga, i oborio na tlo, no pojavio se drugi muškarac, pa su obojica pobjegli. Policija ih je pronašla uz pomoć službenog psa
Zagreb, 021007.Pizzeria 2 (dvojka), Nova Ves, pizza mijesana.Foto: Biljana Gaurina / CROPIX-dobra hrana-
 Biljana Gaurina / CROPIX

ČAKOVEC - U Strahonincu u Poljskoj ulici u ponedjeljak oko 23,00 sata nepoznati je muškarac 19-godišnjem dostavljaču oteo četiri pizze.

Hrabri je dostavljač potrčao za kradljivcem, sustigao ga, uhvatio za jaknu i oborio na tlo, no pojavio se drugi muškarac, pa su obojica pobjegli. Policija je uz pomoć službenog psa uskoro pronašla 19-godišnjaka na čijem je mobitelu bio poziv u pizzeriju Proventus.

U dvorištu Osnovne škole u Strahonincu pronađena je kapa crno-crvene boje, jedan štap dužine 87 cm, te kartonske kutije s ostacima pizze. Drugi dan 'pao' je i drugi razbojnik, 18-godišnjak iz Strahoninca, u čijem su stanu pronađeni pajser, kapa s prorezima i rukavice.

Dečkima to nije bilo prvi puta jer je ustanovljeno da su u listopadu na isti način okrali dostavljačicu pizzerije Uno kod školskog igrališta u Strahonincu. Oboje dostavljača 19-godišnjaka su prepoznali i sad mu slijedi kaznena prijava za tešku krađu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 08:50