OKOLNOSTI NESREĆE SE JOŠ UTVRĐUJU

Velika prometna nesreća motocikala: Jedan od dvojice teško ozlijeđenih je u kritičnom stanju

Kraj, 210412.Na drzavnoj cesti 66 u mjestu Kraj danas popodne doslo je do teske prometne nesrece u kojoj se sudarilo 7 motocikala, pet ih je izgorjelo, tri su osobe poginule, a dvije su u kriticnom stanju prevezene u Susacku bolnicu. Ocevid je u tijeku.Foto: Tea Cimas / CROPIX
 Tea Cimaš / CROPIX

RIJEKA - Primorsko-goranska policija danas je izvijestila o detaljima teške prometne nesreće u mjestu Kraj kod Mošćeničke Drage, u kojoj su smrtno stradala tri motorista - dva iz Istarske i jedan iz Primorsko-goranske županije, a jedan od dvojice teško ozlijeđenih je u kritičnom stanju.

Teška prometna nesreća dogodila se sinoć oko 19 sati, u njoj je sudjelovalo sedam vozača motocikala riječkih i pulskih registarskih oznaka, a pet motocikala je izgorjelo.

Od trojice smrtno stradalih motociklista najmlađi je imao 30, a najstariji 52 godine.

Iz policije navode da su u prometnoj nesreći teško ozlijeđena dva vozača motocikala, od kojih je jedan, po jutrošnjim podatcima, u kritičnom stanju, a dvojica motociklista su lakše ozlijeđena. Sva četvorica ozlijeđenih motociklista su iz Istarske županije, u dobi od 25 do 27 godina.

Policija i dalje utvrđuje sve činjenice i okolnosti ove teške prometne nesreća. Iz PU primorsko-goranske su istaknuli da će po nalogu Državnog odvjetništva na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci biti obavljena obdukcija tijela stradalih motociklista.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 23:07