ZADAVIO ŽENU PA SE UBO NOŽEM DA IZGLEDA KAO DA GA JE NAPALA PA SE UBILA Omču oko vrata je stezao valjkom za tijesto

Suđenje Stephenu Barnsdale-Queanu (43) zbog ubojstva supruge Chantelle (35) u Darfieldu blizu Barnsleya u Engleskoj izazvalo je nevjericu zbog bizarnog načina na koji se u ožujku taj zločin dogodio. Naime, suprug je zadavio svoju ženu, a zatim se ubo kuhinjskim nožem kako bi izgledalo da se sama ubila nakon što ga je napala. Prema optužbi, navodno ju je zadavio lancem za slike, ali si je morao pomoći valjkom za tijesto koji je zavrnuo šest puta kako bi pojačao smrtonosni stisak oko njenog vrata.

Nakon ubojstva zadao si je površinske rane po licu, vratu, rukama, prsima i nogama, kako bi izgledalo da ga je napala prije nego što si je oduzela život na prilično neobičan način. Bolničari hitne pomoći zatekli su ga s nožem zabodenim u trbuh. No, tužilaštvo tvrdi da znanstveni dokazi pokazuju kako nesretna supruga nikako nije mogla počiniti samoubojstvo na takav način.

Par je bio u braku deset godina, imali su dvije djevojčice školskog uzrasta i oboje su radili za ministarstvo rada i socijalne skrbi. No, sustegli su ih financijski problemi i ovrhom su ostali bez kuće. Nakon dva spontana pobačaja Chantelle je počela patiti od depresije i bila je na bolovanju s kojeg se vratila na posao u siječnju.

Barnsdale-Quean je policiji rekao da su bili u sretnom braku i da su se voljeli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 00:19