SMRT UMIROVLJENIKA

Detalji stravične nesreće u Čakovcu: Oduzeo prednost pa se u njega silovito zabio kamion

77-godišnji muškarac izgubio je život jučer u teškoj prometnoj nesreći u Čakovcu
 Željko Hajdinjak/Cropix

Čakovečki umirovljenik izgubio je život jučer u pola bijela dana u stravičnoj prometnoj nesreći na križanju čakovečkih ulica Globetka, Braće Graner i Športske ulice.

Policijski očevid potrajao je satima te je utvrđeno da je nešto prije 12 sati, 77-godišnji muškarac vozio automobil Ulicom braće Graner te je dolaskom do križanja sa Globetkovom, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao u raskrižje zadržavajući smjer svojeg kretanja prema kolniku Športske ulice, a da pritom nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom.

- Uslijed navedenog, u bočni dio njegova automobila, u kočenju je udario prednjim bočnim dijelom teretni automobil s pridodanim priključnim vozilom (šleper) kojim je kolnikom Ulice Globetka upravljao 47-godišnji vozač. Nakon udara osobni automobil odbačen je izvan kolnika u cestovni jarak - kažu iz PU međimurske navodeći da je liječnik Hitne medicinske pomoći, po dolasku na mjesto nesreće, nažalost mogao samo konstatirati smrt 77-godišnjeg muškarca.

Njegovo tijelo je prevezeno, po nalogu tužiteljstva, na obdukciju na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec i to nakon što su čakovečki vatrogasci preminulog vozača izvukli iz zgužvanog lima.

image

Teška nesreća u Čakovcu

PU međimurska
image
Željko Hajdinjak/Cropix
image
Zeljko Hajdinjak/Cropix
image
Zeljko Hajdinjak/Cropix
image
Zeljko Hajdinjak/Cropix
image
Zeljko Hajdinjak/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:42