INCIDENT KOD GRADONAČELNICE

DRAMA U SUPETRU 'Poduzetnik mi je upao u ured, vrištao je toliko da sam završila na apaurinima'

'Kada ga je pročelnik upozorio da se ne može derati te da iziđe van, Dužić je nasrnuo na njega'
 Nikola Vilic / CROPIX

U uredu supetarske gradonačelnice Ivane Marković došlo je u srijedu oko 11.05 sati do “narušavanja javnog reda i mira”, piše Slobodna Dalmacija .

Iz splitske policije nas nisu izvijestili o ovom događaju, nego su na naš telefonski upit odgovorili da krim-istraga traje nad dvije osobe i da će po završetku te obrade javnost biti izvoještena.

Neslužbeno doznajemo da su u razgovoru na policiji tijekom današnjeg dana bili pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela grada Supetra Ivica Blažević i povratnik iz Amerike Marion Dužić, inače vlasnik “Svpetrvs hotela” iz Supetra.

- Sastanak je bio u mom uredu i po svom starom običaju Marion Dužić je govorio da je sve njegovo. Govorio je i da će zabraniti građanima prolaz do gradskog groblja, da će zatvoriti ceste.

- Pri tom nije birao ni riječi ni tonalitet. Kada ga je pročelnik Ivica Blažević upozorio da se ne može derati i necivilizirano ponašati, te da iziđe iz ureda van, Dužić je nasrnuo na Blaževića.

- Nakon toga je krenuo i prema meni, toliko je vrištao i derao se da sam ja i sada na apaurinima - rekla nam je potresena supetarska gradonačenica Ivana Marković, koja je razgovor s nama morala brzo završiti jer je i ona u policiji morala dati svoju izjavu o nemilom događaju, piše Slobodna Dalmacija .

Policija je u međuvremenu, nakon provedene kriminalističke istrage, Prekršajnom sudu podnijela optužni prijedlog protiv 65-godišnjaka zbog remećenja javnog reda i mira u službenim prostorijama grada Supetra na Braču.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 10:36