IZBEZUMLJENA SVJEDOKINJA SNIMILA

DRAMATIČAN VIDEO PUCNJAVE U IZOLI 'Na parkiralištu je, u sivoj majici na štakama, ima pištolj!

 Moj Či Pečnik Dessardo / Facebook

U bolnici u slovenskom gradu Izoli u ponedjeljak nešto prije 15 sati došlo je do pucnjave u kojoj su ubijeni urolog Luis Guillermo Martinez Bustamante (36), policajac Ivo Žnidaršič (43) i napadač Darko Gregorič (70). Još je jedan policajac ranjen, no njegovo je stanje nakon operacije stabilno.

Napadač je prvo zapucao u čekaonici na očnom odjelu bolnice. Nastala je panika, a onda je pokušao pobjeći. Policija ga je ustrijelila i ubila nakon što je sjeo za upravljač.

Na Facebooku je jedna svjedokinja objavila video dramatične situacije pred bolnicom.

- Luđak, budala jedna! Na parkiralištu je, bježi tamo, u sivoj majici je, a u ruci ima pištolj - čuje se Slovenka kako panično objašnjava nekom muškarcu, a onda pita: - Je li koga ustrijelio? – na što joj on odgovara kako je čuo da je upucao liječnika i policajca.

- Prepala sam se, slikala sam ga, ima pištolj – uznemireno govori dok prolazi kroz park pokraj bolnice, a zatim se čuje kako uzvikuje: - Evo puca, puca, puca! Čujete, puca! Ne možeš vjerovati da se to događa, ljudi Božji! Kriminal, nadam se da su ga zaustavili – vikala je, a onda joj je muškarac koji je dolazio iz suprotnog smjera to i potvrdio.

- Upucali su ga – kazao je, a onda mu je opisala kako je pucao stariji gospodin sa štakom.

Jedan svjedok je za Primorske novice izjavio da je sa sinom izlazio iz bolnice kada je ugledao strašan prizor. Na tlu je ležao teško ozlijeđeni policajac, a nekoliko metara dalje bilo je vozilo s nekoliko rupa od metaka, u kojemu je nepomično sjedio muškarac.

Primorske novice izvijestile su kako je napadač 70-godišnjak, stari znanac policije, koji je zbog dviju pljački već bio neko vrijeme u zatvoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 09:41