DRAMA NA MAKSIMIRU

Dramatični poziv u 18.40: Bio je psihički rastrojen, razbio je staklena vrata, djelatnice Dinama su se sakrile...

Priveden 46-godišnjaka je završio na psihijatriji, a kad bude otpušten s liječenja biti će prijavljen za oštećenje tuđe stvari

Stadion Maksimir

 Damir Krajac/Cropix

Koje su se misli sve vrzmale glavom muškarca koji je jučer uoči nogometnog sraza Dinama i Hajduka na splitskom Poljudu odlučio na neprimjereni način ‘posjetiti‘ prostorije GNK Dinamo na zagrebačkom Maksimiru možda se nikad ne otkrije.

Naime, dramatičan poziv u pomoć zagrebačkoj policiji stigao je u srijedu oko 18.40 sati da nepoznati muškarac razbija vrata klupskih prostorija. U kobno vrijeme u tom su se prostoru, kako je priopćio hrvatski prvak na svojim stranicama, nalazile tri djelatnice koje su se uspjele sakriti do dolaska policije.

Policajci pod punom spremom vrlo su brzo stigli na mjesto intervencije gdje su u vidno rastrojenom stanju zatekli 46-godišnjeg Zagrepčanina.

S obzirom na muškarčevu poljuljanu psihu umjesto na kriminalističko istraživanje u postaju, dotični je odveden u psihijatrijsku ustanovu kako bi mu se pružila sva potrebna liječnička pomoć.

Iz PU zagrebačke kažu da će nad osumnjičenim, nakon što bude otpušten s liječenja, biti provedeno kriminalističko istraživanje.

S obzirom da je 46-godišnjak razbio staklena vrata i pričinio manju materijalnu štetu, ogriješio se o kazneni zakon te će biti kazneno prijavljen za oštećene tuđe stvari.

GNK Dinamo je oštro osudio navedeni čin uoči utakmice polufinala Superport Hrvatskog nogometnog Kupa u Splitu te su istaknuli kako će djelatnicama koje su pretrpjele šok, pružiti podršku i svu potrebnu pomoć.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 11:05