CRNI DAN

Dvoje biciklista stradalo u prometu: Teške nesreće u Novom Varošu i Koprivnici

Nikola Wolf/Podravski list/CROPIX
 Nikola Wolf/Podravski list/CROPIX

U prometnoj nesreći koja se u nedjelju navečer dogodila u Novom Varošu poginuo je 66-godišnji biciklist, a popodne je u Koprivnici život također izgubio biciklist.

U prometnoj nesreći u Novom Varošu biciklist (1950.) je nakon ukazivanja liječničke pomoći oko 21 sat preminuo na mjestu događaja, izvijestila je slavonsko-brodska poliicija, dodajući da se provodi očevid kojim će se utvrditi okolnosti nastanka te prometne nesreće.

Danas oko 17.55 sati, na Đelekovečkoj cesti u Koprivnici, poginuo je zasad nepoznati biciklist. Kako su izvijestili u Operativno-komunikacijskom centru koprivničko - križevačke policije, kod asfaltne baze na sjevernom izlasku iz grada došlo do naleta osobnog automobila na biciklistu koji je na mjestu događaja smtrno stradao. Službeni očevid još uvijek je u tijeku, a kako smo doznali poginuli je muškarac starosti između 30 i 40 godina. Na mjesto nesreće izašla je i ekipa koprivničke Hitne pomoći, no nesretno poginulom biciklisti nije bilo spasa. Prometnica između Đelekovca i Koprivnice je zbog očevida zatvorena za sav promet koji se preusmjerava preko Koprivničkog Ivanca.

(Karlo Eisenbeisser/Podravski list/Hina)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 23:56