TEŠKE NESREĆE

FOTO, CRNI POČETAK GODINE U prometu petero poginulih, na Trešnjevci našli mrtvog muškarca!

U stravičnoj prometnoj nesreći kod zagrebačkog Buzina poginule su tri osobe, u Vinkovcima je život izgubio 20-godišnji vozač, a kod Rijeke je smrtno stradao 40-godišnji pješak
 Srđan Vrančić / CROPIX

ZAGREB - Tri osobe smrtno su stradale u utorak rano ujutro u Zagrebu u sudaru dvaju osobnih automobila, izvijestio je MUP.

Sudar se dogodio u 5,36 sati na čvoru Buzin - Avenija Vjećeslava Holjevca, dodaje MUP. Sudarili su se Seat Leon zagrebačkih registracijskih tablica i Renault Megane karlovačkih registracijskih tablica.

Troje je poginulo u Meganu, dok je teško ozlijeđena osoba iz Seat Leona, izvijestili su iz PU zagrebačke.

Promet teče otežano, a očevid je još u tijeku.

Crnu bilancu novogodišnje noći povećala je i prometna nesreća koja se u ponedjeljak oko 20,35 sati dogodila u Čavlima kod Rijeke, a u kojoj je stradao 40-godišnji pješak. Na njega je naletjelo osobno vozilo kod adrese Podčunić 62, nedaleko mjesta gdje je živio, te je s teškim ozljedama glave prevezen u KBC na Sušaku. Liječnici su se borili za njegov život no, na žalost, podlegao je ozljedama.

Pješak je nastradao i u prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak oko 17,35 dogodila u Vukovarskoj ulici u Rijeci. Na njega je, dok je prelazio cestu preko pješačkog prijelaza, naletio automobil koji je pretjecao druga vozila. S teškim tjelesnim ozljedama pješak je završio u KBC-u na Sušaku.

Iz PUZ-a su izvijestili i kako je u novogodišnjoj noći u stanu u Ogrizovićevoj 34 pronađeno mrtvo tijelo 31-godišnjeg muškarca.

Očevid je u tijeku, stoga još nisu poznate okolnosti pod kojima je umro.

U prometnoj nesreći u Vinkovcima smrtno stradala osoba

VINKOVCI - Novogodišnju noć na području Vukovarsko-srijemske županije obilježila je pogibija 20-godišnjeg vozača osobnog vozila "Opel Tigra" iz Vinkovaca koji se, zbog neprilagođene vožnje oko 2 sata automobilom zabio u rasvjetni stup u vinkovačkoj Lapovačkoj ulici te od posljedica ozljeda preminuo u vinkovačkoj Općoj županijskoj bolnici, u koju je prevezen nakon nesreće.

Dvadesettrogodišnja suvozačica u automobilu, zadobila je teške tjelesne ozljede, navodi policija dodajući kako je uzrok nesreće neprilagođena brzina. Policija je također izvjestila kako su oko 2,20 sati djelatnici vukovarske Hitne medicinske pomoći ispred ugostiteljskog objekta na Trpinjskoj cesti u Vukovaru, pronašli 36-godišnjaka kako ozlijeđen leži na pločniku. Tridesetšestogodišnjak je prevezen u Klinički bolnički centar Osijek gdje se nalazi na liječenju zbog zadobivenih teških tjelesnih ozljeda. Sinoć oko 20,40 sati, u Gradištu nedaleko Županje, 14-godišnjak aktivirao eksplozivnu napravu i zadobio teške tjelesne ozljede te se nalazi na liječenju u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci, navodi policija. (H)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 13:59