STRAVIČAN ZLOČIN

FOTO: MALOLJETNIČKO NASILJE U VIROVITICI Huligani iz čistog mira brutalno napali mladića, srušili ga na tlo i skalpelom ga rezali po trbuhu!

 www.icv.hr

Strašan napad potresao je u utorak Viroviticu. Još uvijek nepoznati huligani iz čistog mira su napali učenika osmog razreda OŠ Vladimir Nazor, srušili ga na tlo i rezali skalpelom po trbuhu.

Do napada je došlo oko 12,30 sati, na parkiralištu u blizini škole. Napadnuti dječak je susreo grupu od pet mladića koje nije poznavao, a mimoilazeći su se sudarili.

Njima je to bio dovoljan razlog da nasrnu na povučenog osmaša. Napad je trajao nekoliko minuta, a zlostavljače je omeo građanin koji se slučajno zatekao u blizini.

- On je prolazio i vidio što se događa, pa je potrčao prema njima. Napadači su pobjegli, a taj je gospodin pomogao dječaku da se digne. Potom se dao u trk za napadačima, pa ne znamo ništa o njemu. Nije se javio u školu, tako da ne znamo tko je. Dječak je nakon toga došao u školu, a mi smo pozvali hitnu pomoć i policiju - kaže ravnateljica Sanjica Samac.

Kaže i da su svi u školi šokirani činjenicom da je njihov učenik napadnut usred bijela dana i to nedaleko od škole. O napadnutom ima samo riječi hvale: kaže da je riječ o pristojnom učeniku s kojim nikad nije bilo nikakvih problema.

Dječakove ozljede su površinske, pa je nakon zbrinjavanja u hitnoj pomoći upućen kući. Savjetovano mu je da odmah sutradan krene na nastavu, što je on i učinio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 11:58