PJEŠAKINJU JE PORSCHE OD SILINE UDARCA ODBACIO U ZATVORENI PRTLJAŽNIK

FOTO Porsche prošao kroz crveno, udario Audi i pokosio pješake! Policija uhitila vozača

Porsche je prošao kroz crveno svjetlo na semaforu, udario u Audi, odbio se i pritom usmrtio dvoje pješaka
 Boris Kovačev/CROPIX

NOVO >>>> 22:50 - Vozača Porschea, 56-godišnjeg M.G., uhitila je policija, neslužbeno se doznaje. Sumnjiči se da je prošao kroz crveno i tako skrivio nesreću.

M. G., inače direktor firme MG Film, za vrijeme nesreće nije bio alkoholiziran, a nakon sudara nije ozlijeđen, kao ni vozač Audija D. S.

18:37 - Dvije osobe poginule su u teškoj prometnoj nesreći na križanju Ozaljske i Nehajske ulice u Zagrebu u četvrtak oko 12.20 sati.

Sudar triju automobila, od kojih je jedan bio parkiran, dogodio se nakon što je, neslužbeno doznajemo, vozač crnog terenca Porsche Cayennea prošao kroz crveno svjetlo, sudario se s Audijem A8 i pritom pokosio dvoje pješaka, prvo 49-godišnju ženu, a potom mlađeg muškarca. Usmrtio ih je na mjestu. Oboje pješaka prelazili su cestu propisno, na pješačkom prijelazu, a bilo im je upaljeno zeleno svjetlo.

Policija je jučer do 16.45 sati sati obavljala očevid, a prve neslužbene informacije potvrdile su da je vozač Porschea dubrovačkih registracija vozio Ozaljskom ulicom u smjeru zapada kada je kroz raskrižje kod Parka Stara Tršnjevka prošao kroz crveno.

Na mjestu mrtvi

U tom trenutku na njega je iz Nehajske naletio Audi A8 koji je krenuo kad mu se upalilo zeleno svjetlo. Od tog udarca terenac se zarotirao i doslovno pokosio nesretnu pješakinju koju je odbacio u zatvoreni prtljažnik parkiranog Renaulta Clija. Tijelo žene probilo je poklopac prtljažnika i ostalo sablasno ležati u prtljažniku. Podivljali Porsche prije nego što se zaustavio pokupio je još jednog pješaka, navodno vlasnika parkiranog Clija, i odbacio ga petnaestak metara niz cestu.

Prizor je bio stravičan, a zgranuti građani dugo su promatrali očevid i tijela prekrivena crnim vrećama. Kažu da su oba vozača bila starije životne dobi.

- Bila sam u dnevnom boravku i gledala televiziju. Odjednom se čuo snažan udarac. Cijeli stan mi se zatresao. Zatim su se čuli krikovi. Provirila sam kroz prozor balkona i vidjela dva leša. Prizor je bio kao iz horor filmova. Katastrofa - rekla je vidno uzrujana stanarka čiji stan gleda na kobno raskrižje.

ZAGREB - Dvije osobe poginule su u teškoj prometnoj nesreći koja se danas nešto malo poslije podneva dogodila na križanju Ozaljske i Nehajske ulice, priopćila je zagrebačka Policijska uprava.

Prema prvim informacijama, dvije poginule osobe najvjerojatnije su bili pješaci, a u nesreći su sudjelovala tri automobila od kojih je jedan bio parkiran. Sudarili su se Porsche Cayenne i Audi A8, dok je treće parkirano vozilo bilo Renault Clio.

Kako neslužbeno doznajemo, Porsche je prošao kroz crveno svijetlo na semaforu, udario u Audi, odbio se i pritom usmrtio dvoje pješaka, od kojeg je jednog doslovno ugurao u parkirani Renault.

Neslužbeno se doznaje da su poginuli muškarac i žena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 23:10