NEPRIKLADNA BRZINA

FOTO: STRAVIČNA NESREĆA U VODICAMA Majka se Opel Corsom zabila u kameni zid i metalni zid, ozlijeđeno i dvoje djece!

 Petar Grgurev

VODICE - U prometnoj nesreći koja se u četvrtak oko 21 sat dogodila na Jadranskoj magistrali na zapadnom ulazu u Vodice, kod Raskrižja 'Srca Isusova', ozlijeđena je 42-godišnja vozačica automobila Renaulta Kangoo iz Pirovca, kao i njezine dvoje djece, jedno u dobi od 10, a drugo od osam godina. Majki i djeci medicinska pomoć pružena je u šibenskoj bolnici, u kojoj su im konstatirane lakše tjelesne ozljede, s time da je jedno dijete zadržano na liječenju.

Policijskim očevidom je utvrđeno da vozačica Renaulta zbog neprilagođene brzine udarila u osobni automobil Golf šibenskih registracija kojim je upravljao 28-godišnji muškarac, a koji je skretao udesno na parkiralište uz magistralu kod tamošnje pekare. Renault se potom odbio od Golfa i zabio u kameni zid i metalnu reklamu.

Petar Grgurev

Kako doznajemo u šibenskoj Policiji, djeca su se nalazila na stražnjem sjedalu i bila su vezana. Po riječima Marice Kosor, glasnogovornice PU Šibensko-kninske, protiv 42-godišnje vozačice neće biti podnesena kaznena prijave, već samo obvezni prekršajni nalog zbog izazivanja prometne nesreće, jer su ozlIjeđenima konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Petar Grgurev

Inače, nakon samo tri dana, ovo je druga prometna nesreća u kojoj su ozlijeđena djeca i u kojoj je prometnu nesreću izazvala njihova majka. Naime, proteklog utorka, na županijskoj cesti kod Drniša, 25-godišnja vozačica se Opel Corsom zabila u betonski slivnik oborinskih voda, pri čemu su ozlijeđeni njezini malodobni sinovi.

Jedno od djece zadobilo je teške i po život opasne ozljede. Oboje male djece nisu bili vezani sigurnosnim pojasom, niti su imali stolice za sjedanje. Protiv ove vozačice, Policija je podnijela kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog izazivanja prometne nesreće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 06:17