PREKINUT PROMET MAGISTRALOM

FOTO Teške prometne kod Dubrovnika i Đurđenovca: Tri osobe poginule, tri ozlijeđene!

Na mjesto nesreće odmah su upućena vozila hitne pomoći kao i vatrogasci
Dubrovnik, 27072.Danas oko 15:30h na magistrali kod Velikih zala dogodila se teska prometna nesreca u sudaru Kamiona i osobnog vozila. Kako nesluzbeno saznajemo preminou je strani drzavljanin vozac osobnog automobila dok troje ljudi je tesko ozljedjeno.Foto: Tonci Plazibat / Cropix
 Tonči Plazibat / CROPIX

U dubrovačkoj Općoj bolnici preminula je mlađa ženska osoba, jedna od troje teško ozlijeđenih koji su dovezeni nakon teške prometne nesreće koja se u petak poslije podne dogodila na Jadranskoj magistrali kod plaže Veliki žali blizu Dubrovnika.

To je druga žrtva stravične nezgode u kojoj je Fiat stilo karlovačkih registracija uništen do neprepoznatljivosti. Na mjestu nesreće smrtno je stradao vozač Fiata, a nedugo nakon dolaska u bolnicu i njegova suputnica.

Druga putnica u tom automobilu teško je ozlijeđena. Prema prvim, neslužbenim informacijama, radi se o stranim državljanima i automobilu rent-a-cara koji se kretao prema Dubrovniku, a sudario se s teretnim vozilom splitskih registracija koje je prevozilo asfalt i kretalo se u pravcu Splita. Teške tjelesne ozljede zadobio je i vozač teretnjaka.

Jadranska magistrala zbog očevida je nekoliko sati bila zatvorena za sav promet a osobni automobili preusmjeravani su na sporedni put preko Majkova.

Istovremeno, danas je oko 15:30 sati u mjestu Beljevina u blizini Ðurđenovca došlo do teške prometne nesreće sa smrtnim posljedicama. Vozač automobila Golf đakovačkih registarskih oznaka poginuo je u frontalnom sudaru s vozilom marke Passat slavonskobrodskih registarskih oznaka. Nesreća se navodno dogodila nakon što je vozač Golfa izgubio kontrolu nad vozilom i prešao u suprotni vozni trak. Prometnica je bila zatvorena za vrijeme trajanja policijskog očevida.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:24