VATRENA STIHIJA

FOTO: VELIKI POŽAR U VALPOVU Planuo salon namještaja, gotovo sve u njemu je izgorjelo

 Vlado Kos/Cropix

VALPOVO - Salon namještaja Prima u Valpovu gotovo je u potpunosti izgorio u požaru koji je u njemu izbio u utorak poslijepodne. U trenutku izbijanja požara u salonu je bila jedna zaposlenica, koja srećom nije ozlijeđena, ali je zbog šoka kojeg je doživjela zatražila medicinsku pomoć.

Do 16 sati požar je stavljen pod kontrolu, vatrogasci iz DVD-a Valpovo i JPVP Osijek, koja su im pristigli u pomoć, ušli su u prostor salona s termovizijskim kamerama kako bi pregledali ima li još ponegdje tinjajuće vatre.

Prethodno su razbijena stakla na salonu kako bi iz njega izašao dim čemu su doprinijela i dva velika ventilatora koja se koriste specijalnu za ovu namjenu.

Šteta na salonu je velika, no najvažnije je da nije bilo ljudskih žrtava. Ovo je već treća velika vatrogasna intervencija u samo četiri dana na području Osječko-baranjske županije.

Podsjetimo, prvo je u noći s petka na subotu došlo do požara u punionici plina Crodux u Gospodarskoj zoni Antunovac, a onda je nedjelju ujutro došlo do eksplozije u podrumskom stanu zgrade na Trgu bana Jelačića u Osijeku, pri čemu je poginuo 52-godišnji podstanar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 13:32