TRAGAJU ZA POČINITELJEM

FOTO Željku Kerumu lopovi provalili u kuću: Odnijelinepoznatu količinu novca i zlata

Krađa je prijavljena u 4 sata, a policija je stupila u kontakt s Kerumom koji nije znao nedostaje li još nešto
Split, 240211.U Banovini odrzana tematska sjednica o zastiti park sume Marjan. Na slici: Zeljko Kerum jako zabrinut.Foto: Jadran Babic / CROPIX
 Jadran Babić / CROPIX

Splitski gradonačelnik Željko Kerum i njegova nevjenčana supruga Fani Horvat opljačkani su u prvim satima nedjelje kada je nepoznati lopov provalio u njihovu vilu na Mejama i ukrao nakit i veći novčani iznos, doznaje se u splitsko-dalmatinskoj Policijskoj upravi, prenosi Slobodna Dalmacija.

Policija nije želila izlaziti s detaljima provale u javnost kako ne bi ugrozili kriminalističku istragu, no kako se moglo čuti na terenu ukradeni nakit je u vlasništvu Fani Horvat. Ona je jutros viđena u vili na adresi Ivana Meštrovića broj 72, ali gradonačelnik Kerum se nije pojavljivao.

Krađa je prijavljena jutros oko 4 sata nakon čega je obavljen očevid, a splitska policija je započela intezivnu potragu za počiniteljem.

Nekoliko sati nakon provale susjedi splitskog gradonačelnika kazali su da noćas ništa nisu čuli jer je u blizini bila proslava vjenčanja. Potvrdili su da je Kerumov automobil cijelu noć bio parkiran pred kućom na Mejama, ali nisu mogli potvrditi je li se on tada nalazio u vili gdje živi sa Fani Horvat i njihovim zajedničkim sinčićem.

Neki mediji javljaju da u kući u trenutku provale nije bilo nikoga, prenosi Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 01:15