POKUPAJ UBOJSTVA

Grozan zločin na karlovačkoj Gazi: Mladić usred kafića više puta nožem izbo 38-godišnjaka

Odmah je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku, a njegova žrtva s teškim je ozljedama prevezena u Opću bolnicu Karlovac

Privođenje/Ilustracija

 Tomislav Kristo/cropix/Cropix

Grozan zločin zbio se u kafiću karlovačkoj gradskoj četvrti Gaza. Policija je danas potvrdila da je tamo u nedjelju u jutarnji satima 25-godišnjak nožem izbo 38-godišnjaka. Napadač je uhićen, a napadnuti teško ozlijeđen.

- Policijski službenici Policijske postaje Karlovac s ispostavom Vojnić proveli su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem muškarca se sumnjiči da je u jutarnjim satima 11. veljače u ugostiteljskom objektu u gradskoj četvrti Gaza u Karlovcu oštrim predmetom više puta u tijelo ubo 38-godišnjaka u namjeri da ga usmrti i nanio mu teške tjelesne ozlijede s mogućnost prekvalifikacije u ozljede opasne po život - navod eu policiji.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju 25-godišnjak je jučer predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnesena Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2024 13:30