LUDA PROSLAVA SV. NIKOLE

HRVATSKA IMA NOVOG REKORDERA U PIJANSTVU ZA VOLANOM Šibenčanin 'prešišao' Kninjanina, policajci su mislili da se pokvario Dräger

 Boris Kovačev / HANZA MEDIA / CROPIX

ŠIBENIK - Prema policijskih statistikama, vožnja u alkoholiziranom stanju jedan je od najčešćih uzroka prometnih nesreća sa smrtnim posljedicama. No, unatoč stalnim upozorenjima i policijskim kontrolama neodgovorni vozači i dalje uporno sjedaju za volan automobila u alkoholiziranom stanju i prođu samo s prekršajnom prijavom. Kako doznajemo u šibenskom Policiji, prije nekoliko dana, točnije na blagdan sv. Nikola, prometni policajci zatekli su u središtu Šibenika 38-godišnjeg vozača da pod utjecajem alkohola upravlja osobnim automobilom Škoda šibenskih registracija.

Ovom Šibenčaninu izmjerena je koncentracija od čak 3,61 promila alkohola u organizmu, čime je postao ovogodišnji neslavni rekorder u pijanstvu za volanom. Do ovog slučaja taj status imao je 43-godišnji vozač Golfa iz Knina, koji je na Martinje zatečen da upravlja automobilom sa 3,33 promila alkohola u organizmu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 10:17