DRAMATIČNE SCENE

Imamo video: Kombijem s čak 32 ljudi bježao policiji jureći ulicama Zagreba više od 100 km/h!

Policajci su ga pratili te na najsigurnije punktove postavili blokade

Policijska potjera na Jadranskom mostu

 Screenshot

Čitatelj Jutarnjeg nam je poslao snimku dramatične policijske potjere koja se rano jutros odvijala u Zagrebu. Na snimci se vidi kako bijeli kombi juri Jadranskim mostom dok za njim u potjeru kreće više policijskih vozila uz sirene.

Podsjetimo, policija je nakon potjere uhitila 31-godišnjeg državljanina Moldavije. On je u kombiju austrijskih registarskih oznaka vozio čak 32 strana državljana. U jurnjavi su ozlijeđene dvije osobe od kojih je jedna maloljetna, a liječnička pomoć im je pružena u bolnici.

Kako smo ranije pisali, radi se o kombiju unajmljenom u austrijskom rent-a-caru. Vozač je ignorirao policijske naredbe kad su ga pokušali zaustaviti na autocesti A1, probio je rampu na naplatnoj postaji Lučko i nastavio juriti i kršiti prometne propise kroz Zagrebu.

Policajci su ga pratili te su na najsigurnije punktove postavili blokade s obzirom na to da je jurišao preko 100 km/h po gradskim ulicama nakon što je prešao Jadranski most i krenuo po Selskoj u pravcu Ilice.

- Dolaskom na područje Črnomerca, vozač kombi vozila nastavio se kretati Kvaternikovom ulicom u smjeru juga, a s obzirom na to da je postojala opasnost za ostale sudionike u prometu i prolazeće građane zbog načina bijega vozača kombi vozila, policijski službenici su na Kustošijanskoj ulici službenim vozilom taktički djelomično zapriječili daljnji prolazak tom ulicom. Dolaskom do kućnog broja 2A, vozač kombi vozila, ustrajan u bijegu, udario je u službeno vozilo. Međutim, upravo zbog taktike postupanja bio je prisiljen zaustaviti se - kažu iz PU zagrebačke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. ožujak 2024 08:58