PRIVEDEN

IZMJERILI MU 3,76 PROMILA Mladić mrtav pijan vozio neregistrirani automobil

Zagreb, 101112.Skorpikova.Zagrebacka prometna policija veceras je povodom proslave Martinja pojacano testirala vozace na alkohol i droge. Kroz kontrolnu tocku dvoje policijskih sluzbenika iz 2. policijske postaje u Luckom, smjestenih tijekom akcije u Skorpikovoj ulici, izmedju 23 sata i ponoci proslo je u postotku nevjerojatno mnogo trijeznih - vozacica. No jedan od zaustavljenih vozaca imao je 2 promila alkohola u krvi, te je odvezen na trijeznjenje. Na fotografiji: sluzbenica prometne policija sa vozacem koji je u krvi imao 2 promila alkohola.Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
 Tomislav Krišto / CROPIX

SISAK - U nedjelju, 14. prosinca, pola sata iza ponoći, policijski službenici su u mjestu Žažina, općina Lekenik, zaustavili 24-godišnjeg vozača osobnog automobila zagrebačkih registracija te mu utvrdili koncentraciju alkohola od 3,76 promila.

Daljnjim provjerama je utvrđeno da je automobilu kojim je upravljao registracija istekla sredinom studenoga ove godine i da je on višestruki počinitelj prometnih prekršaja. Uhićen je i u policijskoj postaji do otriježnjenja smješten u prostorije za zadržavanje.

Prekršajno je prijavljen zbog počinjenih prometnih prekršaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 13:17