BILA JE ‘VRIJEDNA‘

Jedna je djevojka u Rovinju utrčala u ‘zagrljaj‘ policajcu van službe: Onda se klupko počelo odmotavati...

Policija je 23-godišnjakinju kazneno prijavila za 16 krađa od Rovinja do Zadra preko Zagreba i Siska sve do Vukovara

Uhićenje/ Ilustracija

 CROPIX

Kad je rovinjski policajac van službe vidio da trgovkinje u Ulici Spine pokušavaju sustići mladu kradljivicu koja je taman iz njihove trgovine istrčala van, odmah se dao u akciju i bjegunku dočekao "u zagrljaju".

Tim potezom policajca van službe, kako se ubrzo otkrilo kroz kriminalističko istraživanje, policija je riješila seriju krađa od Zagreba do Vukovara pa sve do Istre i Dalmacije.

Naime, uhićenu 23-godišnjakinju policija tereti za 16 krađa iz trgovina u kojima je krala parfeme i ukupno pričinila čak 38 tisuća eura štete.

Mirisna kradljivica operirala je od 28. prosinca prošle godine do 23. siječnja ove godine, a od 16 aktivnosti jedno je djelo, i to posljednje, ostalo na pokušaju.

Rovinjska policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakinjom i utvrdila sumnju da je od 28. prosinca 2023. godine do 23. siječnja 2024. godine počinila 16 krađa iz trgovina od čega jedno djelo u pokušaju.

Kriminalisti su otkrili da je 23-godišnjakinja bila vrlo vrijedna s druge strane zakona u trgovinama u Rovinju, Poreču, Zadru, Sisku, Zagrebu, Velikoj Gorici, Koprivnici te Vukovaru.

Po dovršetku istraživanja serijsku kradljivicu parfema predali su ju pritvorskom nadzorniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 15:25